Jacuzzi en bubbelbad onderhoudsproducten

Als specialist in bubbelbad- en jacuzzi onderhoudsproducten bieden wij hét onderhoudsmiddel voor jacuzzi’s en bubbelbaden: de Aqua Kristal All-In-One Set. Bestrijd of voorkom kalkaanslag, biofilm en nare geurtjes, door het middel wekelijks binnen enkele minuten aan het water toe te voegen. Bestel direct ons onderhoudsproduct en geniet van kristalhelder water in uw jacuzzi of bubbelbad!

Sorteren op
Results 1 - 13 of 13
8783_01-bewerkt-kleur-wit-1000px
€ 79,95
Wateronderhoud van uw jacuzzi, spa of hot tub. Zonder chloor. Gratis verzending.
Bestellen
8783_03-bewerkt-kleur-wit-1000px
€ 89,95
Wateronderhoud van uw jacuzzi, spa of hot tub incl. chloor. Gratis verzending.
Bestellen
Aqua-Kristal-Refill-set
€ 69,95
Refill set Aqua Kristal, 2 liter. Gratis verzending.
Bestellen
filterreiniger-small
€ 14,95
Voor het reinigen van uw filter.
Bestellen
Filterreiniger-1000x687px
€ 24,95
Voor het reinigen van uw filter.
Bestellen
Filterreiniger-1000x687px
€ 39,95
Voor het reinigen van uw filter.
Bestellen
Foamdown-1000x687px
€ 29,95
Schuimverwijderaar, 1000ml
Bestellen
MetalClear-1000x687px
€ 24,95
Voorkomt aanslag op de metalen delen van de jets in de Spa.
Bestellen
poolpower-long-mini
€ 9,95
20 grams, 360 gram
Bestellen
poolpower-granulaat-360g
€ 9,95
Chloorshock, 360 gram
Bestellen
poolpower-mini-quick-500g
€ 12,95
Kleine, sneloplossende chloortabletjes van 2.7 gram per stuk, 500 gram
Bestellen
chloordrijver
€ 3,95
Voor tabletten van 20 gram
Bestellen
Teststrips
€ 9,95
6 in 1 teststrips
Bestellen

Effectief onderhoudsproduct voor jacuzzi’s en bubbelbaden

Onze Aqua Kristal All-In-One Sets zijn eenvoudig in gebruik en bieden, zoals de naam het al zegt, een alles in één oplossing. Het kost u wekelijks slechts enkele minuten om uw jacuzzi of bubbelbad met onze onderhoudsproducten te onderhouden. De belangrijkste voordelen volgen hieronder:

 • Zacht, fris en kristalhelder water
 • Geen nare geurtjes; geniet optimaal van uw jacuzzi of bubbelbad 
 • Duurzame formule
 • Verwijdert kalkaanslag en biofilm
 • Langzaam oplossende chloortabletten; vermindert het chloorgebruik met 80%
 • Eenvoudig in gebruik; eenmaal per week toevoegen aan het water

Waar bestaan onze jacuzzi- en bubbelbad onderhoud sets uit?

Onze onderhoudsproducten zijn ontwikkeld met als doel een alles-in-één-oplossing te bieden, waarmee u binnen enkele minuten uw jacuzzi of bubbelbad onderhoudt. Gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit waren de kernwaarden bij de creatie van ons onderhoudsproduct. De All-In-One Set bevat: 

 • 2L flessen onderhoudsmiddel Aqua Kristal
 • 1 maatbeker (200 ml)
 • 1 dispenser (t.b.v. chloortablet 90/20)
 • 1 microvezeldoekje
 • Optioneel: 18 chloortabletten
 • Gebruiksaanwijzing

Tevens is het mogelijk om de Aqua Kristal All-In-One Set met chloor te bestellen. Zoals hierboven benoemd ontvangt u dan 18 langzaam oplosbare chloortabletten. Voeg de tabletten toe aan het water van uw jacuzzi of hottub, zodat de gewenste hoeveel chloor vrij kan komen, met als consequentie dat bacteriën worden gedood en biofilm wordt verwijderd. Voor meer vragen over onze onderhoudsproducten voor bubbelbaden en jacuzzi’s, kun je gerust telefonisch contact met ons opnemen!

Houd bij gebruik van onderhoudsproducten rekening met kleding en verzorgingsmiddelen

Optimaal van uw bubbelbad of jacuzzi genieten houdt in dat u moet voorkomen dat bepaalde middelen en chemicaliën in het water terechtkomen. Douch daarom voordat u in uw jacuzzi of bubbelbad plonst, maar zorg er ook voor dat u geen make-up, bodylotion, gel en dergelijke onderhoudsproducten gebruikt. Dergelijke producten bevatten middelen en chemicaliën die de waterbalans verstoren, wat vaak onder meer leidt tot schuimvorming. 

Daarnaast hebben wij, als specialist in producten voor bubbelbaden en jacuzzi’s, het stappenplan uitwerkt dat u bij de hand kunt houden tijdens het verrichten van de onderhoudswerkzaamheden. U vindt alle informatie die u nodig heeft in ons blog Jacuzzi en bubbelbad onderhoud, dat ook dieper ingaat op vragen als ‘Hoe vaak moet ik het water in mijn jacuzzi’s of bubbelbad vervangen?’ en ‘Wat zijn de verschillen in werkzaamheden bij het onderhouden van nieuwe en gebruikte jacuzzi’s en bubbelbaden?’ Informeer u gerust, voordat u onze onderhoudsproducten bestelt of telefonisch contact met ons opneemt!

Direct jacuzzi en bubbelbad onderhoudsproducten bestellen

Bent u erover uit en wilt u vandaag nog een All-In-One Set van Aqua Kristal bestellen? Dat kan snel en eenvoudig online! Wij zorgen er vervolgens voor dat uw onderhoudsmiddel binnen enkele dagen op het gewenste adres wordt geleverd.

Heeft u nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Neem dan gerust telefonisch contact op met één van onze specialisten. Wij voorzien u graag van een gedegen advies, zodat u spoedig van kristalhelder en schoon water kunt genieten, door gebruik te maken van onze jacuzzi en bubbelbad onderhoudsproducten!