Opzetzwembad onderhoud

Opzetzwembad onderhoud

Een opzetzwembad onderhouden houdt in dat u wekelijks meerdere stappen dient op te volgen. Als specialist in onderhoudsmiddelen streven wij ernaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Vandaar wij een complete onderhoud set voor opzetzwembaden hebben ontwikkeld, waarmee u wekelijks in enkele minuten uw opzetzwembad reinigt, genaamd Aqua Kristal Opzetzwembad Onderhoud. Het middel voorkomt aanhechting van kalk, dat de voedingsbodem voor bacteriën en andere micro-organismen in uw zwembad vormt. Geniet de hele lente- en zomerperiode van schoon, kristalhelder water. Bestellen kan snel en eenvoudig online. Voor advies of vragen over het onderhouden van uw opzetzwembad raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen!

Opzetzwembad onderhoud

Opzetzwembad onderhoud; geen uitgebreid stappenplan

Voor het onderhouden van uw opzetzwembad dient u een uitgebreid stappenplan op te volgen. Wij maken het u graag makkelijk met onze Aqua Kristal Opzetzwembad Onderhoud Set. Voeg eenmaal per week het middel toe aan het water. Veel makkelijker dan dit gaat het niet worden.

Aqua Kristal reinigt het water in uw opzetzwembad van bodem tot oppervlakte, op simpele, maar efficiënte wijze. Een wekelijkse behandeling, die overigens slechts enkele minuten duurt, voorkomt aanhechting van kalk en voorkomt ook het ontstaan van bacteriën en andere micro-organismen in uw opzetzwembad. Dit maakt Aqua Kristal een uiterst populair onderhoudsmiddel onder opzetzwembadeigenaren. Geniet met de warmere maanden optimaal van zacht, helder en fris zwembadwater. Bestel vandaag nog uw onderhoud set!

Wél of geen chloor voor het onderhoud van opzetzwembaden?

Voor het onderhouden van uw opzetzwembad raden wij u aan om chloor te gebruiken. Vandaar dat we chloortabletten aan de Opzetzwembad Onderhoud Set hebben toegevoegd. Plaats één 90/20 chloortablet in een chloordrijver en voeg deze toe aan uw opzetzwembad. Zorg er tevens voor dat de drijver te allen tijde een chloortablet bevat. De tabletten lossen in één week geheel op.

Mocht u chloorgranulaat of Mini Quick tabletten in huis hebben, kunnen deze ook als alternatief dienen. Beide lossen veel sneller op en kunnen gebruikt worden als ‘shock-behandeling’ na een feest, of na een periode van veelvuldig gebruik. Voor vragen over chloorgebruik, of over opzetzwembad onderhoud, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

Onderhoudsadvies voor uw opzetzwembad

Hoe zorg ik voor een gezonde waterbalans?

Bij het optimaliseren van de waterbalans in uw opzetzwembad dient u rekening te houden met zowel de pH-waarde als het chloorgehalte van het water. De pH-waarde mag variëren tussen de 7,2 en 7,6. Het chloorgehalte mag tussen de 1 en de 2,5 ppm zitten. Wekelijks Aqua Kristal toevoegen aan het water heeft als gevolg dat beide waarden in de optimale ‘range’ blijven. Zo houdt u het water in uw opzetzwembad fris en kristalhelder!

Hoe vaak moet ik het water vervangen in mijn opzetzwembad?

Het water vervangen in een opzetzwembad duurt erg lang. Vandaar dat het zaak is dat u het water goed onderhoudt. Mits de waterkwaliteit behouden blijft, kunt u bij normaal gebruik met Aqua Kristal een heel seizoen lang het water in uw opzetzwembad gebruiken. Na waterverlies door bijvoorbeeld verdamping hoeft u enkel tijdig leidingwater toe te voegen. Voorwaarde is wel dat de waterkwaliteit van uw opzetzwembad op peil dient te zijn.

Daarnaast dient u grofvuil zelf tijdig te verwijderen, op zowel de bodem als het wateroppervlak. Met vuil neemt het aantal algen en schimmels toe, met als gevolg dat de waterkwaliteit afneemt. Voor het verwijderen van grofvuil raden wij u aan om een schepnet of zwembadstofzuiger te gebruiken. Bel ons gerust voor al uw vragen over het onderhouden van opzetzwembaden!

Goed uitspoelen zwemkleding voor gebruik

Voordat u in uw opzetzwembad plonst, is het zaak dat u doucht en uw zwemkleding grondig afspoelt. Haarlak, shampoo, make-up en overige verzorgingsproducten verstoren de waterbalans en halen daarmee de waterkwaliteit in uw opzetzwembad omlaag. Een lagere waterkwaliteit houdt in dat u onze onderhoudsproducten vaker moet gebruiken. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Tevens vergroot een lagere kwaliteit de kans dat u het water zult moeten vervangen, wat u natuurlijk veel tijd (en geld) kost.

Eenvoudig uw opzetzwembad onderhouden met Aqua Kristal

Wilt u direct online Aqua Kristal bestellen? Plaats binnen enkele minuten uw order, zodat wij diezelfde dag nog uw onderhoudsmiddelen kunnen verzenden (mits u voor 14:00 bestelt). Bij een bestelling vanaf €79,95 betaalt u geen verzendkosten.

Mocht u nog een brandende vraag hebben, die na het lezen onbeantwoord is gebleven, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u precies weet met welke producten u uw opzetzwembad moet onderhouden.

Bekijk hier alle Opzetzwembad onderhoudsproducten

Overige onderhoudsproducten

Image
Image
Image
Image