Hottub onderhoud

Hottub onderhoud

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hottub onderhoud! Als u een hottub heeft, is het erg belangrijk om deze goed schoon te houden. Uiteraard wilt u aan deze klussen niet teveel tijd kwijt zijn. Om gemakkelijk en snel uw hottub te onderhouden, kunt u bijvoorbeeld aan de slag met onze Aqua Kristal All-In-One Set. U hoeft dit middel slechts eenmaal per week aan het water toe te voegen, met een optimale waterkwaliteit en het hele jaar door kristalhelder water in uw hottub als resultaat. Mocht u vragen hebben of behoefte hebben aan een gedegen advies over hottub onderhoud, dan kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen.

Hottub onderhoud

In slechts enkele minuten het beste hottub onderhoud

Hottub onderhoud duurt met onze Aqua Kristal All-In-One Set slechts enkele minuten. Door de hoge watertemperatuur, gecombineerd met de geringe hoeveelheid water, kunnen bacteriën en micro-organismen zich snel verzamelen in uw hottub. Dit resulteert in biofilm, dat u kunt herkennen aan de gladde wanden in uw hottub. Met onze Aqua Kristal All-In-One Set onderhoudt u eenvoudig uw hottub het hele jaar door.

Het gebruik is erg eenvoudig. Voeg Aqua Kristal eenmaal per week toe aan het water. De geoptimaliseerde formule zorgt er vervolgens voor dat gladde wanden en kalkaanslag worden voorkomen. Het water voelt bovendien heerlijk zacht en blijft mooi, helder en fris. Het schoonhouden van het water in uw hottub kost u hierdoor wekelijks slechts enkele minuten. Als u vandaag nog voor 14:00 bestelt, kunnen we uw bestelling dezelfde dag nog verzenden. Zo kunt u morgen al met uw hottub onderhoud aan de slag!

Onderhoudsadvies voor uw hottub

Wél of geen chloor bij het onderhouden van mijn hottub?

Bij het onderhouden van uw hottub is het niet altijd een goed idee om chloor te gebruiken. De kachel die zich in de hottub bevindt is namelijk vaak gemaakt van aluminium. Voor het onderhouden van een dergelijke hottub mag u geen chloor gebruiken, omdat chloor de kachel kapot maakt.

Daarnaast zijn er hottubs verkrijgbaar met RVS-kachels. Hier mag dan wel weer chloor voor worden gebruikt. Hetzelfde geldt voor de meest luxe modellen met RVS-kachel en filterinstallatie. Deze kunnen op dezelfde manier onderhouden worden als een jacuzzi. Hier kunt u de Aqua Kristal All-In-One Set met Chloor voor gebruiken. Wij raden u in alle gevallen aan om eerst contact op te nemen met de hottub-producent voordat u chloor gebruikt bij het onderhouden van uw hottub.

Gebruiksvriendelijk hottub onderhouden met Aqua Kristal

Hoe vaak moet ik het water vervangen in mijn hottub?

Hoe vaak het water in uw hottub vervangen dient te worden, hangt ervan af of u een filterinstallatie gebruikt. Bij een hottub zonder filterinstallatie moet u het water elke twee maanden vervangen, mits u wekelijks uw hottub onderhoudt met Aqua Kristal. Heeft uw hottub een filterinstallatie? Dan dient u het water om de 3 maanden te vervangen.

Bekijk hier alle Hottub onderhoudsproducten

Voorkom biofilm met Aqua Kristal

De voordelen van uw hottub onderhouden met Aqua Kristal

Uw hottub onderhouden met Aqua Kristal biedt veel voordelen. De belangrijkste zetten we hieronder voor u op een rijtje:

  • Uiterst gebruiksvriendelijk: eenmaal per week toevoegen aan het water
  • Effectief voorkomen van biofilm, voorkomt kalkaanslag in uw hottub
  • Zorgt voor helder, zacht en fris water; ultieme ontspanning
  • Milieuvriendelijke formule
  • Tot wél 80% minder chloor nodig; chloortabletten lossen langzamer op in een dispenser

Gerelateerde producten

Neutrale PH-waarde behouden in uw hottub met Aqua Kristal

Wat is de ideale pH-waarde voor mijn hottub?

Bij het onderhouden van uw hottub dient u rekening te houden met de pH-waarde van het water. Té lage of té hoge waarden kunnen leiden tot irritaties van de huid en ogen. De pH-waarde hoort tussen de 7.2 en 7.6 te liggen. Water met een hogere of lagere pH-waarde kan bovendien niet bewerkt worden met chloor. U kunt met teststrips eenvoudig de pH-waarde van uw hottub controleren.

Houd het water in uw hottub schoon

Als u het water in uw hottub zo schoon mogelijk wilt houden, is het zaak dat u rekening houdt met enkele factoren. Zo is het verstandig om te douchen voordat u het water in gaat. Plonst u direct in uw hottub? Dan neemt u 200 keer meer bacteriën mee! Tevens hebben haar- of huidproducten, zeep en make-up invloed op hoe schoon het water blijft. Allen verstoren namelijk de waterbalans en halen de waterkwaliteit in uw hottub omlaag.

Professioneel hottub onderhouden met Aqua Kristal

Bestel vandaag nog bij Aqua Kristal om uw hottub professioneel te onderhouden. Als u voor 14:00 uw bestelling plaatst, kunnen wij deze vaak dezelfde dag nog verzenden. Bovendien betaalt u bij een bestelling vanaf €79,95 geen verzendkosten.

Heeft u nog een brandende vraag die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u zo nodig van een gedegen advies over het beste hottub onderhoud.

Bekijk hier alle Hottub onderhoudsproducten

Overige onderhoudsproducten

Image
Image
Image
Image