Betaal- en verzendinformatie

Onderstaande informatie geldt voor bestellingen via de webshop.

Verzending:

Als u bestelt via onze webshop wordt uw pakket verzonden via PostNL. Veel producten verzenden wij gratis (dat wordt vermeld in de omschrijving) en ook vanaf een orderwaarde van € 79,95 incl. btw is verzending gratis binnen Nederland en België! Voor overige bestellingen met een lage orderwaarde zijn de verzendkosten € 9,95,- incl. btw.

Bestellingen op werkdagen voor 14.00 uur besteld verzenden wij over het algemeen dezelfde dag.
Ook kunt u het pakket afhalen bij onze vestiging in Urk, maak hiervoor een afspraak via 0527-820000 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Standaard verzending kan alleen in Nederland, België en Duitsland. Voor verzending naar andere landen kunt u contact met ons opnemen.

Betaalmethodes:

  • Betalen via iDeal.
  • Betalen via Bancontact (België).
  • Betalen via een pro forma factuur.
  • Contant bij afhalen (gepast geld meenemen).

Retourbeleid consumenten:
In overleg met ons kunt u binnen 14 dagen artikelen retour sturen. Bent u niet tevreden of hebt u het verkeerde product besteld? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U heeft namelijk het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons  via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden voor consumenten

Download hier het modelformulier voor herroeping als Word-document of PDF-document.


Onze algemene voorwaarden voor consumenten of bedrijven zijn van toepassing op bestellingen in onze webshop.