Aqua Kristal

Ultiem genieten met Aqua Kristal
Alleen of samen met anderen geniet u van uw spa of hottub. Heerlijk ontspannen en even helemaal niets aan uw hoofd. Om te blijven genieten van uw spa, zorgt u ervoor dat de bodem en wanden niet glad worden door de aanhechting van biofilm en dat er geen kalkaanslag ontstaat, bijvoorbeeld met chloor. Het probleem is echter dat er een penetrante en ongezonde geur kan ontstaan, welke veroorzaakt wordt door de reactie die het chloor aangaat met onder andere bacteriën. Dan komt Aqua Kristal in beeld, een gebruiksvriendelijk all-in-one product voor uw spa, waardoor u ultiem kunt genieten!


Werkwijze Aqua Kristal

Aqua Kristal is een gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk all-in-one product voor het wateronderhoud van uw spa of hottub. Door haar unieke formule polariseert Aqua Kristal het water en pakt daarmee de vervelende bijeffecten aan van chloor en voorkomt het gladde wanden en kalkaanslag. Een wekelijkse behandeling met Aqua Kristal is voldoende om te blijven genieten van uw spa. Daarbij is een minimale hoeveelheid desinfectiemiddel benodigd. De benodigde hoeveelheid wordt, inclusief dispenser, bijgeleverd in ons pakket.


Zoals een kristal gepolijst moet worden om hem mooi te maken, zo polijst Aqua Kristal het water in uw spa of hottub. Hierdoor voelt het water heerlijk zacht aan en houdt u mooi, helder en fris water, zonder onaangename verassingen. Door het gebruik van Aqua Kristal houdt u meer tijd over om optimaal te kunnen genieten van uw spa of hottub.


Voordelen van Aqua Kristal:

  • Gebruiksvriendelijk, slechts 1 maal per week toevoegen
  • Milieuvriendelijk
  • Kristalhelder, zacht en fris water
  • Ultiem ontspannen, zonder onaangename geuren
  • Behoud van uw spa of hottub, geen gladde wanden en kalkaanslag
  • Pakt biofilm aan


Aqua Kristal, as clear as water can be