Blog

Troebel water jacuzzi

Troebel water in uw jacuzzi

Heeft u last van troebel water in uw jacuzzi? Dan heeft het water in uw jacuzzi waarschijnlijk een te hoge pH-waarde of heeft de jacuzzi een slecht werkend filter. Het water moet altijd goed onderhouden worden, zodat u het hele jaar door kunt blijven genieten van de warmte van het water. Met Aqua Kristal zal het water helder en schoon blijven en hoeft u zich geen zorgen te maken over troebel water in uw jacuzzi.

Hoe maakt u een opblaasbare jacuzzi schoon? Aqua Kristal

Hoe maakt u een opblaasbare jacuzzi schoon?

Een opblaasbare jacuzzi schoonmaken is een gemakkelijke klus, mits u weet wat u aan het doen bent. Om ervoor te zorgen dat u de volgende keer uw opblaasbare jacuzzi weer spik en span krijgt, leggen wij 10 stappen uit die je moet nemen om te zorgen dat je opblaasbare jacuzzi er als nieuw uitziet. Je kunt je opblaasbare jacuzzi op de juiste manier onderhouden. Hier zijn enkele stappen om schoon te maken op een effectieve manier:

Tips voor het schoonmaken van uw hottub | Aqua Kristal

Schoonmaken van de hottub

Het schoonmaken van uw hottub is erg belangrijk, om te zorgen dat er geen nare geurtjes in komen en dat het water vuil wordt. Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u een hottub heeft. In deze blog zullen wij uitleggen wat de belangrijkste dingen zijn om te onthouden als u de hottub gaat schoonmaken.

Tips om de levensduur van uw jacuzzi te verlengen | Aqua Kristal

Tips om de levensduur van uw jacuzzi te verlengen

Een jacuzzi is misschien wel de ideale manier om te ontspannen, dus u wilt natuurlijk de levensduur van de jacuzzi verlengen. Naast de ontspanning die een jacuzzi u kan bieden, kan het ook ideaal zijn om spierpijn te verminderen en bijvoorbeeld de bloedcirculatie te verbeteren. Een jacuzzi is een geweldige toevoeging aan elke buitenruimte en kan een geweldige manier zijn om te ontspannen en te genieten van jezelf. Om een lange levensduur van uw jacuzzi te garanderen, moet u deze goed onderhouden. Hier zijn enkele cruciale tips om de levensduur van uw jacuzzi te verlengen.

Stinkt het water in uw jacuzzi? Dit kunt u er aan doen!

Stinkt het water in uw jacuzzi? Dit kunt u er aan doen!

Hottub - Aqua KristalEen jacuzzi is heerlijk om in te ontspannen. Of het nou wat frisser is buiten, of het een lekker warme zomeravond is, even terugtrekken in de jacuzzi is altijd lekker. Wat deze ervaring een stuk onaangenamer kan maken, is troebel water, een groene kleur of stinkend water. Heeft u last van een stinkende geur? In dit artikel leggen wij uit wat u hier aan kunt doen!

Jacuzzi thuis? Dit is dé ideale temperatuur - Aqua Kristal

De ideale temperatuur voor uw jacuzzi

Middagje heerlijk ontspannen in uw prachtige jacuzzi, maar is het water weer te koud óf juist weer te warm? Veel mensen vinden het lastig om de beste temperatuur voor hun jacuzzi te vinden. Wij geven u in dit blog het beste advies voor het instellen van de meest ideale temperatuur. Zo kunt u altijd heerlijk genieten van uw bubbelbad. 

Schuim in uw jacuzzi? Zo lost u het op - Aqua Kristal

Schuim in uw jacuzzi

Bent u trotse bezitter van een jacuzzi, dan heeft u het vast wel eens gehad: schuim in uw jacuzzi. Niets vervelender dan dat, want het komt altijd op een moment wanneer u toe bent aan een moment van ontspanning en dat komt er niet van zolang de jacuzzi schuimt. Bovendien kan het vervelend zijn voor uw ogen, omdat het schuim vaak zeep of chemicaliën bevat. 

Gelukkig is dit probleem op te lossen, zowel direct alsook voor in de toekomst. De oorzaak is namelijk vaak hetzelfde en daardoor de oplossing ook. Na het lezen van dit blog weet u er alles van en zal schuim in uw jacuzzi niet of nauwelijks meer voorkomen.

Filter jacuzzi schoonmaken

Filter Jacuzzi schoonmaken

Het filter van de jacuzzi schoonmaken klinkt logisch als u erover nadenkt. Het filter is eigenlijk namelijk een verzamelplaats voor vuil uit de jacuzzi. Uiteindelijk zal het filter vol raken, omdat het maar een beperkte ‘opslagcapaciteit’ heeft.

Toch wordt het jacuzzi filter schoonmaken regelmatig vergeten, met als gevolg vies, groen en troebel water.

Dit is niet nodig, want het filter van uw jacuzzi schoonmaken hoeft niet moeilijk te zijn! In dit blog leggen we uit hoe u het filter kunt reinigen en zo lang mogelijk schoon kunt houden.

Groen water in uw jacuzzi? Met deze stappen lost u het op.

Groen water in uw jacuzzi? Met deze stappen lost u het op.

Heeft u een jacuzzi in uw tuin of binnen? Dan is het goed mogelijk dat u het al eens mee heeft gemaakt: groen water in uw jacuzzi. Wanneer het jacuzzi water groen is, zijn algen eigenlijk altijd de oorzaak.

Groen water in uw spa of jacuzzie ziet er niet alleen onhygiënisch uit, het is bovendien ook slecht voor uw gezondheid. Baderen in een bubbelbad met algen is dan ook niet aan te raden.

Het goede nieuws is dat u een hoop kunt doen om algengroei te voorkomen en, wanneer het water wel vervuild is met groene algen, om het op te lossen. In dit blog leest u er alles over.

Ideale pH-waarde jacuzzi: wat is het belang? - Aquakristal.nl

Bubbelbad? Houd de pH-waarde van uw jacuzzi op peil

Misschien heeft u er wel eens van gehoord: de pH-waarde. In de scheikunde lessen van vroeger is de term ongetwijfeld al eens voorbij gekomen. Maar wat is dit precies? En wat is het belang van de juiste waarde in uw bubbelbad?

In dit blog leggen we uit wat het is, wat het belang van de juiste waarde in uw bubbelbad is en hoe u ervoor zorgt dat de juiste pH-waarde tot stand komt.