Nieuws

Opblaasbare Jacuzzi wateronderhoud

Onze producten voor onderhoud aan uw opblaasbare jacuzzi of uw opzetzwembad staan nu ook in onze webhop! Hebt u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.


Nieuwe website online

Onze vernieuwde website is online! Met een vernieuwd uiterlijk en nog meer informatie willen wij u nog beter van dienst zijn. Bij vragen of opmerkingen horen wij het graag.


Nieuw logo

Aqua Kristal heeft sinds kort een nieuw logo en bijbehorende nieuwe huisstijl. De nieuwe huisstijl zult u steeds vaker terugzien op onze producten en informatiebladen. Op deze website is het nieuwe logo al deels verwerkt. Hebt u vragen of opmerkingen hierover? Neem gerust contact met ons op.


ISO-9001 Certificering

De producent van Aqua Kristal, is ISO-9001:2015 gecertificeerd. Dat is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO-9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Jaarlijks worden wij door Kiwa getoetst om te beoordelen of wij voldoen aan de eisen van de norm. Hierdoor bent u zeker van een betrouwbare leverancier!