Filterreiniger

Jacuzzi filter reiniger

Een jacuzzi filter reiniger doet exact wat de naam van het product al zegt. Met een goede reiniging voorkomt u ophoping van vuil en nare luchtjes in uw jacuzzi of bubbelbad. Zo blijft u lange tijd genieten van kraakhelder water. Als u voor 14:00 uur bestelt, wordt uw jacuzzi filter reiniger dezelfde dag nog verzonden!

Wat is de Aqua Kristal jacuzzi filter reiniger?

Onze jacuzzi filter reiniger maakt deel uit van onze Aqua Kristal-lijn aan reinigingsproducten en is speciaal ontworpen om het filter van uw jacuzzi in topconditie te houden. Net als ons hele assortiment is dit product gebruiks- en milieuvriendelijk, zodat u met een gerust gevoel van uw jacuzzi kunt genieten. Dat is de grote kracht van de Aqua Kristal jacuzzi filter reiniger.

Waarom is het gebruik van onze jacuzzi filter reiniger zo belangrijk?

Met onze jacuzzi filter reiniger zorgt u ervoor dat uw filter optimaal schoon blijft. Dit is belangrijk omdat het filter een essentieel onderdeel is van uw jacuzzi, dat vuil tegenhoudt en aanslag in het water voorkomt.

Met het gebruik van de Aqua Kristal filterreiniger voor uw jacuzzi hoeft u uw filter minder snel te vervangen, doordat vuil zo geen kans krijgt om zich op te hopen. Als dat wel gebeurt, komt het vuil in het water en ontstaan er akelige luchtjes. Ook slijt een vies filter sneller. Dit alles is echter te voorkomen!

Dat is waarom ons product een goede investering is: het zorgt ervoor dat u vele malen langer van schoon water én goed werkende filters kunt blijven genieten. Op termijn bespaart u dus flink dankzij onze jacuzzi filter reiniger.

Hoe vaak moet u het filter schoonmaken?

We raden u aan om uw jacuzzi filter eenmaal per week met dit speciale product te reinigen. Vaker hoeft niet, minder vaak zouden we afraden. Zolang er water in de jacuzzi staat en deze in gebruik is, is het belangrijk dat het filter goed schoon blijft. Zo voorkomt u dat vuil gaat aankoeken, wat slijtage zou bevorderen.

Wat zijn de voordelen van onze jacuzzi filter cleaner?

Onze jacuzzi filter cleaner heeft een paar grote voordelen ten opzichte van andere merken die soortgelijke producten aanbieden. Zo zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel voor ons kiest. Ons product:

  • is zeer gebruiksvriendelijk en hoeft slechts 1 keer per week gebruikt te worden;
  • is milieuvriendelijk, dus kunt u het ook gewoon blijven gebruiken;
  • zorgt voor een grondige reiniging van uw filter;
  • zorgt ervoor dat het water kristalhelder, zacht en fris blijft;

Kortom: hiermee krijgt u een schoon filter, bespaart u kosten én hoeft u zich geen zorgen te maken om schadelijke stoffen. Dat maakt ons product ideaal.

Filter reiniger jacuzzi: gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik van onze filter reiniger hebben wij een eenvoudig stappenplan opgesteld. Op deze manier behaalt u het beste resultaat. Doe circa één keer per week het volgende:

  • verwijder het filter uit het filterhuis van uw jacuzzi;
  • bestrooi het filter met twee schepjes reiniger;
  • leg het filter in een emmer en overgiet het met 10 liter heet water;
  • laat het product één tot anderhalf uur inwerken (waarbij u het filter af en toe omdraait);
  • gebruik een harde waterstraal om het filter goed uit te spoelen;
  • plaats het gereinigde filter terug op zijn plek.

Kortom: eigenlijk hoeft u alleen maar ons product het werk laten doen, dan is uw filter binnen de kortste keren stralend schoon!

Andere onderhoudsproducten voor uw jacuzzi

Aqua Kristal produceert niet alleen een speciale jacuzzi filter reiniger. We verkopen namelijk ook andere onderhoudsproducten, waaronder een all-in-one product onder onze merknaam. Hierbij heeft u de keuze uit Aqua Kristal met chloor en Aqua Kristal zonder chloor. Deze beide producten bestrijden en voorkomen kalkaanslag, biofilm en nare geurtjes en helpen bij de reiniging van uw filter.

Omdat uw filter een belangrijk onderdeel is, heeft het wel speciale aandacht nodig. Daarom raden wij u aan het regelmatig schoon te maken. Dat is waarvoor u dan uw speciale filter reiniger gebruikt.

Aqua Kristal jacuzzi filter reiniger kopen?

De beste filter reiniger? Jacuzzi liefhebbers in het hele land geven de voorkeur aan Aqua Kristal! As clear as water can be, dat is ons motto. Als u ook de werking van dit product wilt ervaren, aarzel dan niet langer! Voor 14:00 uur besteld betekent dat het dezelfde dag nog wordt verzonden. Bovendien profiteert u vanaf €79,95 van gratis verzending. Geef uw jacuzzi wat hij verdient en bestel uw jacuzzi filter reiniger!

Resultaten 1 - 3 van 3

Aqua Kristal Filterreiniger 1000 gram

Voor het reinigen van uw filter.

€ 39,95

Aqua Kristal Filterreiniger 500 gram

Voor het reinigen van uw filter.

€ 24,95

Aqua Kristal Filterreiniger 250 gram

Voor het reinigen van uw filter.

€ 14,95