Opblaasbare jacuzzi onderhoud

Opblaasbare jacuzzi onderhoud

Heeft u een opblaasbare jacuzzi die onderhouden dient te worden, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij zijn al vele jaren dé specialist in onderhoud voor opblaasbare jacuzzi’s. Normaliter dient u voor het schoonmaken van uw opblaasbare jacuzzi een uitgebreid stappenplan op te volgen. Wij maken het u graag heel makkelijk. Vandaar dat wij complete wateronderhoud sets voor opblaasbare jacuzzi’s verkopen, waarmee u gedurende de lente- en zomermaanden van kristalhelder water kunt genieten. Bent u erover uit en wilt u direct bestellen? Bestel dan direct eenvoudig online. Mocht u nog vragen hebben, of een gedegen advies willen ontvangen over het onderhouden van uw opblaasbare jacuzzi, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen!

Opblaasbare jacuzzi onderhoud

Eenvoudig uw opblaasbare jacuzzi onderhouden

Schoon water is essentieel om van uw opblaasbare jacuzzi te kunnen genieten. Voor het onderhouden van uw opblaasbare jacuzzi hoeft u echter geen uitgebreid stappenplan meer op te volgen. Wij verkopen namelijk meerdere alles-in-één sets. Neem bijvoorbeeld de Aqua Kristal Opblaasbare Jacuzzi Onderhoud Set, waarmee u eenmaal per week wat Aqua Kristal toevoegt aan het water. De gebruiksaanwijzing zit bij de verpakking inbegrepen. Zo kost het onderhouden van uw opblaasbare jacuzzi u slechts enkele minuten per week.

Aqua Kristal voorkomt bacteriën en kalkaanslag in uw opblaasbare jacuzzi. Tevens wordt het onderhoudsmiddel gebruikt voor het neutraal houden van de pH-waarde. Het resultaat is zacht, helder en fris water, de hele lente- en zomerperiode! Bestel vandaag nog onze onderhoudsproducten, zodat u spoedig maximaal van uw opblaasbare jacuzzi kunt genieten!

Heb ik persé een opblaasbare jacuzzi onderhoud set met filterreiniger nodig?  

Filters van opblaasbare jacuzzi’s zijn erg goedkoop en ook nog eens gemakkelijk te vervangen. Vandaar dat u niet persé een onderhoud set met filterreiniger hoeft aan te schaffen. Mocht u wél op zoek zijn naar een set met filterreiniger, bekijk dan eens de Aqua Kristal Opblaasbare Jacuzzi Onderhoud Set met Filterreiniger. Uw filter reinigen kan eenvoudig door onderstaande stappen te volgen:

  1. Haal het filter uit het filterhuis van uw opblaasbare jacuzzi
  2. Strooi 2 schepjes filterreiniger over uw filter
  3. Plaats het filter in een emmer
  4. Laat de emmer vollopen met 10 liter heet water
  5. Laat het filter 1 tot 1,5 uur weken
  6. Draai het filter in de tussentijd een paar keer om
  7. Spoel het filter af met harde waterstraal
  8. Plaats tot slot het filter terug in uw opblaasbare jacuzzi

Desinfecteer uw opblaasbare jacuzzi met chloor

Chloor wordt vaak gebruikt voor het onderhouden van opblaasbare jacuzzi’s, omdat het effectief bacteriën en biofilm bestrijdt. Op onze webshop kunt u kiezen uit onderhoud sets met chloorgranulaat of chloortabletten. Beide kunnen eenvoudig in een dispenser op het filter worden geplaatst, waarna de opblaasbare jacuzzi tot de gewenste temperatuur kan worden verwarmd. 

Twijfelt u tussen de Aqua Kristal Opblaasbare Jacuzzi Onderhoud Set met Chloortabletten en de Opblaasbare Onderhoud Set met Chloorgranulaat? Bij de eerste set krijgt u 18 Trichloor tabletten van 20 gram. Elke tablet heeft een chloorgehalte van ongeveer 90% en lost geheel op in één week. Chloorgranulaat lost daarentegen snel op en wordt om die reden regelmatig gebruikt als shock-behandeling na een feestje, of na een periode van veelvuldig gebruik.

Onderhoudsadvies voor uw opblaasbare jacuzzi

Douchen en goed uitspoelen zwemkleding

Om de gewenste waterkwaliteit zo lang mogelijk te behouden dient u, voordat u gebruik maakt van uw opblaasbare jacuzzi, te douchen en uw zwemkleding goed uit te spoelen. Bodylotions, haarlak, make-up en overige verzorgingsproducten beïnvloeden de waterbalans, waardoor de waterkwaliteit verslechterd. Het gevolg is dat u het water moet verversen of vaker onze onderhoudsproducten moet gebruiken. Het douchen overslaan en direct in uw opblaasbare jacuzzi plonzen houdt overigens in dat u tot wel 200 keer meer bacteriën meeneemt!

Gezonde waterbalans opblaasbare jacuzzi

Met Aqua Kristal hoeft u zich geen zorgen te maken over de waterbalans in uw opblaasbare jacuzzi, mits u wekelijks het onderhoudsmiddel aan het water toevoegt en zich houdt aan de voorzorgsmaatregelen (zie vorige alinea). Toch is het goed om te weten welke pH- en chloor-waarden het water dient te hebben. De pH-waarde mag variëren tussen de 6,8 en de 7,6. De chloor-waarde mag tussen de 1 en de 2,5 ppm zitten. Wilt u meer informatie ontvangen over het onderhouden van uw opblaasbare jacuzzi? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

Hoe vaak moet ik het water vervangen? 

Mits u ons middel wekelijks gebruikt hoeft u het water slechts één keer in de drie maanden te verversen. Hoe goed u het water in uw opblaasbare jacuzzi ook onderhoudt, vers water blijft natuurlijk het schoonst. Opblaasbare jacuzzi’s hebben vaak een afvoerklep, waarmee u het water weg laat lopen. 

Professioneel uw opblaasbare jacuzzi onderhouden met Aqua Kristal?

Bent u erover uit? Bestel dan snel en eenvoudig online één van onze Aqua Kristal Opblaasbare Jacuzzi onderhoud sets. Wij zorgen ervoor dat uw order vaak dezelfde dag nog wordt verzonden, mits u voor 14:00 bestelt. Vanaf €79,95 betaalt u overigens geen verzendkosten en voor de sets ook niet (dat wordt bij het product vermeld).

Mocht u nog een brandende vraag hebben, die na het lezen onbeantwoord is gebleven, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u met het vinden van een geschikte set, waarmee u voortaan eenvoudig uw opblaasbare jacuzzi onderhoudt. 

Bekijk hier alle Opblaasbare Jacuzzi onderhoudsproducten

Overige onderhoudsproducten

Image
Image
Image
Image